Clicky

Wat anderen zeggen | Bas van den Beld

Wat anderen zeggen

Waarom geloven wat ik zeg? Ik heb met veel diverse mensen gewerkt, als spreker, als trainer, als coach of als consultant. Hieronder slechts enkele opmerkingen van hen met wie ik samenwerkte.

Mieke Bossen – KLM

“Het sterke van Bas is dat hij altijd weet hoe ons een spiegel te houden. Dat maakt dat we betere en meer solide keuzes maken.”

Helen Whitten, Hoofd Europese marketing communicatie, Roland Europe

“Ik was me bewust van Bas als een prominent figuur in de digitale marketing gemeenschap en als oprichter van State of Digital, onze” go-to “site voor alle marketing kennis. Ik had dus geen aarzeling om hem te benaderen om te helpen met onze digitale marketing inspanningen.

Bas heeft een unieke mix van ervaring in het spreken, opleiding en advieswerk en was zo in staat om ons hele Europese team te trainen en vervolgens een consultancy project met een kleinere groep te doen. Zijn sessies zijn zowel educatief en leuk. Hij gaf ons met de beste praktijkvoorbeelden inzicht, uitdaging waar nodig en kennis om ons in staat te stellen om de lessen uit te voeren op andere projecten. “

Rachel Costello-Deepcrawl

Het is moeilijk om uit te leggen hoeveel ik van de workshop van Bas heb genoten. Het spreken met Bas was een volledig keerpunt voor mijn benadering van spreken in het openbaar. Deze sessie heeft me geholpen een GROTE stap vooruit te maken met mijn algemene benadering van spreken en het me comfortabeler voelen in mijn eigen vel. Zelfs met een kamer vol met mensen die naar me kijken!

Sam Noble

“Bas heeft veel ervaring als het gaat om het werken met veel verschillende bedrijven en merken, zodat hij echt kan nemen van de buitenstaander rol en kijken naar wat er gedaan wordt met een ander paar ogen.”

Mieke Weismann – Viacom

“Bas zijn aanbevelingen op zowel redactionele als technische niveau maakte een grote impact. “

Gemma Birch-Marketing Manager & Events promotor Webcertain, organisator van de International Search Summit

“Bas staat altijd in de top van mijn lijst als het gaat om het werven van sprekers voor onze evenementen. Hij kent zijn onderwerp en levert altijd relevante, inzichtelijke presentaties. Bas brengt ook veel enthousiasme naar de onderwerpen en begrijpt zijn publiek goed. “

Job Bilsen – Conclusion – voor AEGON

“Bas heeft ons op een inspirerende manier vertrouwd gemaakt met de toegevoegde waarde van Social Media. Opvallend is dat hij in staat is om de laag onder het oppervlak te ontdekken om waardevolle inzichten te geven. Waarom we communiceren met ons publiek en vooral hoe we het doen. Dit maakt de integratie van sociale media in een bedrijfscontext plotseling duidelijk. Bas vermijdt clichés en gaf ons inspirerende nieuwe voorbeelden. “

Anna-Maria Mantel-Giannattasio – Ondernemer, Puur

“Ik volgde de opleiding Digitale Marketing en Leiderschap bij instituut Beeckestijn. Veel mooie sprekers. Bas van den Beld was echt een klasse apart. Het ging verder dan de rest. Na weken oppervlakkig en afstandelijk alles bekijken werd het plots anders.

Bas heeft onze lichting studenten eindelijk search en de toekomst van internet laten begrijpen. Gewoon door de juiste onderwerpen te kiezen, te communiceren zonder wolligheid en zijn betrokkenheid bij het onderwerp. Een verademing.”


Short bio

* Highly sought-after professional keynote speaker, trainer and strategist
* Awarded European Search Personality 2015
* More than 15 years of web experience
* Award winning consultant, trainer and professional speaker
* Founder of State of Digital
* Longer bio here

Are you interested in hiring Bas, either as a speaker for your event, as a trainer or as a consultant for your business?